Overdekt podium uren?

Op zoek naar het perfecte overdekte podium voor uw evenement of lokaal festival? Bij Podium Dancefloor begrijpen we hoe essentieel de juiste podiumkeuze is voor de succesvolle uitstraling en functionaliteit van uw evenement. Daarom bieden we een breed scala aan overdekte podia, geschikt voor elke soort bijeenkomst. Van muziekfestivals tot culturele evenementen, wij hebben de overdekte podiumoplossing die aan uw behoeften voldoet. Onze podia zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën, elk ontworpen om aan de specifieke eisen van diverse evenementen te voldoen.

Een van de unieke aspecten van onze service is de aanpasbaarheid van onze podiumoplossingen. Voor onze overdekte podia heeft u de vrijheid om te kiezen waar en hoeveel trappen of opgangen u wenst, waardoor de toegankelijkheid en het ontwerp van het podium volledig aan uw wensen kunnen worden aangepast. Hoewel onze podiumwagens standaard zijn uitgerust, bieden we voor de andere podiumtypes de optie om, tegen een meerprijs, een transparant zeil toe te voegen. Dit biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een elegante touch toe aan uw evenement.

Verder streven we ernaar om de op- en afbouwtijden zo flexibel mogelijk te maken. In overleg is het mogelijk om te beslissen of er behoefte is aan een dag of meerdere dagen extra voor de opbouw of afbouw van het podium. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat uw evenementenplanning soepel verloopt, zonder onnodige stress. Het tarief voor onze podia wordt eerlijk en transparant berekend, gebaseerd op het aantal werkelijke gebruiksdagen, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Kies uit ons uitgebreide aanbod van overdekte podia en geniet van een op maat gemaakte, zorgeloze ervaring met Podium Dancefloor. Of uw evenement nu klein of groot is, binnen of buiten, ons team is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige podiumoplossingen die uw evenement naar een hoger niveau tillen. Ontdek de mogelijkheden en maak uw evenement onvergetelijk met een professioneel overdekt podium van Podium Dancefloor.

Tunnelstage

Als eerste is er de tunnelstage welke zijn naam dankt aan de koepelvormige overkapping. Door de constructie is deze altijd 12 m. breed maar de diepte is variabel van 2 tot 16 m. Deze tunnelstage is standaard 12 x 6 m. en voorzien van een podiumrok, trap en in hoogte variabel van 80 cm tot 240 cm.

Podiumwagen

Bij Podium Dancefloor bieden we een unieke optie voor uw evenementen: een rijdende podiumwagen, perfect voor locaties die met voertuigen te bereiken zijn. Onze podiumwagen, met afmetingen van 10 x 6 meter en een verstelbare hoogte van 80 tot 120 cm, biedt een flexibele en opvallende oplossing voor uw podiumbehoeften. Desgewenst kan deze ook worden uitgerust met sidewings, wat extra ruimte en een dynamische uitstraling aan uw evenement toevoegt. Ideaal voor festivals, concerten of elke gelegenheid waarbij een mobiel en indrukwekkend podium gewenst is, zorgt onze podiumwagen voor een onvergetelijke ervaring bij zowel de organisatoren als het publiek.

Truss overkappingen

Podium Dancefloor biedt ook veelzijdige truss overkappingen, een perfecte keuze voor evenementen die zowel flexibiliteit als stijl vereisen. Onze truss systemen zijn aanpasbaar in grootte, variërend van 4 x 3 meter tot een indrukwekkende 7 x 5 meter, en kunnen op elke gewenste hoogte worden ingesteld. Dit maakt ze ideaal voor diverse locaties, van intieme binnenruimtes tot uitgestrekte buitenevenementen. Ongeacht de locatie, onze truss overkappingen bieden een betrouwbare en elegante bescherming voor uw podium, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor ieder evenement dat een op maat gemaakte overkappingsoplossing vereist.