Podium huren?

Bent u op zoek naar een podium voor uw volgende evenement dat precies past bij uw wensen en eisen? Bij Podium Dancefloor begrijpen we dat de behoefte aan een podium varieert per evenement, van kleine intieme bijeenkomsten tot grote openluchtfestivals. Daarom bieden we podiumverhuur op maat, geschikt voor elke gelegenheid en elke locatie, of het nu gaat om een binnen- of buitenruimte. Onze flexibiliteit stelt u in staat om de perfecte setting te creëren voor uw evenement, waarbij u niet alleen de grootte en het formaat van het podium kunt kiezen, maar ook de specifieke afwerkingen die het beste passen bij de sfeer die u wilt creëren.

Wij bieden een uitgebreide selectie van podiumoplossingen aan die aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. U hebt de keuze uit verschillende verhuuropties: van het simpelweg huren van de podiummaterialen tot een volledige service waarbij wij zorgen voor het bezorgen, opbouwen, afbreken en terugnemen van het podium. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft, aangepast aan uw budget en logistieke vereisten.

Daarnaast biedt Podium Dancefloor de mogelijkheid om uw podium volledig naar wens te personaliseren. U kunt de grootte, hoogte, en luxe afwerkingen zoals rokken, vloerbedekking, trappen, en relingen zelf bepalen. Ons doel is om uw evenement zo naadloos mogelijk te laten verlopen, en door u deze keuzes te bieden, garanderen we een podium dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aansluit bij uw evenement.

Kiezen voor Podium Dancefloor betekent kiezen voor een zorgeloze ervaring, waarbij professionaliteit en klanttevredenheid voorop staan. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij het realiseren van uw ideale podiumopstelling, van de eerste planning tot de uiteindelijke realisatie. Of uw evenement nu groot of klein is, binnen of buiten, Podium Dancefloor biedt de oplossingen en service om uw evenement tot een onvergetelijk succes te maken.

Podiumtrappen

De trappen kunnen ook in iedere afmeting worden gemaakt. Standaard een meter breed, maar ook twee meter breed of over de hele breedte van een podium kunnen wij een trap realiseren. Alle trappen kunnen worden voorzien van een leuning. Indien de hoogte het vereist kan er op elk podiumdeel een reling worden bevestigd.
Om u een inzicht te geven in de kosten van een podium kunt u gebruik maken van onze tarievenlijst.

Podiumelementen

Ieder podium wordt opgebouwd uit standaard podiumelementen van 2 x 1 m. die aan elkaar worden gekoppeld. Er zijn verschillende specifieke podiummaten bij ons op voorraad om ook afwijkende podiumafmetingen te kunnen realiseren. Al onze podiumelementen hebben standaard een donkerbruine, antislip toplaag. Naast een gebruikelijk gelijkvloers podium kunnen we ook niveauverschillen toepassen of een tribune opstelling maken. Zelfs cirkelpodiums en “rolling risers” behoren tot de mogelijkheden.

Podium afwerking

De podiumdelen zijn met insteekpoten te bouwen op iedere willekeurige hoogte tussen 10cm en 160cm. Bij grotere hoogtes worden de delen gebouwd op een layher onderstel. De podiums kunnen verder op allerlei verschillende manieren worden afgewerkt. Zo kunt u de voor en zijkanten voorzien van rok in zwart of wit (of op aanvraag in iedere gewenste andere kleur), of van een hardboard. De bovenkant kunt u desgewenst voorzien van tapijttegels, projecttapijt (elke gewenste kleur) of balletvloer (zwart of wit).