Podium verkoop

In elk gewenst formaat en voor iedere locatie kunnen wij een podium verzorgen. De materialen die wij gebruiken zijn van het merk Kleu. Bij dit gerenommeerde bedrijf staat kwaliteit voorop en alle producten worden dan ook uitgebreid getest. Hierdoor zijn zij voorzien van het bekende TUV certificaat, zodat veiligheid is gegarandeerd.

Bij een eventuele vergunning aanvraag komen deze certificaten zeker van pas.

Podium accessoires

De podiumelementen worden aan elkaar gekoppeld d.m.v. klemmen. Afhankelijk van de hoogte zijn er verschillende soorten klemmen om dit te doen. Verder kan het podium worden uitgerust met allerlei accessoires als trappen, rokken, relingen en vloerbedekkingen. Een overzicht van alle producten en tarieven vindt u in ons verkoop podiumdelen en accessoires overzicht.

Podiumelementen

Ieder podium bestaat uit losse podiumelementen die aan elkaar worden gekoppeld. Deze podiumelementen zijn standaard 2 x 1 m., maar kunnen in iedere willekeurige afmeting worden geproduceerd. Een podiumelement bestaat uit een aluminium frame met vier gietijzeren hoekstukken en een dekplaat. Deze podiumelementen zijn afhankelijk van de omstandigheden leverbaar in verschillende uitvoeringen. Van lichte delen met een houten plaat voor recreatief binnen gebruik tot stevige delen met een watervaste plaat voor intensief en professioneel binnen en buiten gebruik.

Podium insteekpoten

Ieder podiumdeel wordt voorzien van aluminium insteekpoten die handmatig worden vastgedraaid d.m.v. een vleugelmoer. De insteekpoten zijn in iedere gewenste afmeting te verkrijgen, zodat het podium op iedere gewenste hoogte kan worden gemaakt.